Symbolon kártya

symbolonA kártya Ingrid Zinnel és Peter Orban munkásságának az eredménye, melyet Thea Weller művésznő alkotásaival keltettek életre.

A hosszú évek tapasztalatai alapján, mint asztrológus-pszichológus és terapeuta az emberi psziché működését megismerve hozták létre ezt a csodálatos és nagyon hatékony terápiás és önismereti módszert.

A 12 szerepszemélyiség mint alap-modell él a lelkünkben, és a típusok között létrejött kombinációkat figyelembe véve született meg a 78 db kártyalapból álló belső szerepszemélyiségeinket szimbolizáló speciális rendszer. Tulajdonképpen a saját belső lényünket vetíti elénk.

A kártyák segítségével megismerhetjük viselkedési mintáinkat és a képi megjelenítéseken keresztül felfedezhetjük, hogy éppen milyen történet részesei vagyunk. Megjelennek azok az archetípusaink amelyeknek energiát adtunk vagy éppen elnyomjuk és ezzel megfosztjuk magunkat egy számunkra fontos erőforrástól.

Saját magadnak válaszolsz a tudatalattidon keresztül minden kérdésedre, így felkészülhetsz a kíméletlenül őszinte reakciókra. Legyen az párkapcsolat, egészségi probléma, munka vagy bármilyen élethelyzet, amire idáig nem találtad a megoldást.

A különböző kirakási módokkal ráláthatunk, hogy mi okozza a blokkokat annál a bizonyos témánál, amelyet szeretnél éppen megoldani.

És jön a segítség. Csak ki kell húzni az "Emlékezés játékából".

Születésnapkor izgalmas kirakni a horoszkóp mandalát a kártyával, ami megmutatja, hogy milyen év várható a tudatalattid szerint.

Persze, erre leginkább úgy érdemes tekinteni, mint egyfajta útmutatásra, ami felhívja valamire a figyelmedet és valószínűleg óriási segítséget adhat bizonyos élethelyzetekben.

A konzultáció ca. 1 óra és 20.000 Ft. a díja.